برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان عاشوراییان زنجان و آدرس b-zanjan.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
دیگر امکانات
آمار
وب سایت:
بازدید امروز : 55
بازدید دیروز : 335
بازدید هفته : 464
بازدید ماه : 5932
بازدید کل : 1254080
تعداد مطالب : 888
تعداد نظرات : 177
تعداد آنلاین : 1
کمیته تحقیق و تفحص از بنیاد شهید از کشف فساد ۱۷۰۰ میلیارد ریالی در این بنیاد و انتقال آن به خارج از کشور خبر داده است، ولی فشارهایی برای جلوگیری از ادامه تحقیق و تفحص در جریان است. این در حالی است که رئیس قوه قضاییه تهدید کرده با کسانی که فسادهای نظام را بزرگنمایی میکنند برخورد می شود. یکی از نقطه های تاریکی که هزارتوهایی دارد تا از آن تحقیق و تفحصی نشود یا اگر شد علنی نشود بنیاد شهید و امور ایثارگران است. جایی که میلیاردها تومان پول در گردش است و هیچ کس نمی داند این پول ها کجا و چطور خرج می شود. چون تنها با مروری بر وضعیت معیشت بسیاری از خانواده های شهدا و جانبازان می توان فهمید آنان سهمی از پول های بنیاد شهید ندارند.
حالا در خبرها آمده است: مصطفی افضلیفرد، عضو هیأترئیسه هیأت تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داده که اعمال فشارهایی برای جلوگیری از تحقیق و تفحص از این نهاد در جریان است.
افضلیفرد در گفتوگویی با روزنامه شهروند که یکشنبه چهارم آبان چاپ شده، گفته است: ما از مدیران سابق بنیاد انتظار نداشتیم که به برخی تهمتها متوسل شوند تا از اثرات نتایج تحقیق و تفحص بکاهند. رئیس سابق بنیادشهید از خود من هم بارها خواست که از تحقیق و تفحص انصراف بدهم.
اشاره این نماینده مجلس به مسعود زریبافان، رئیس پیشین بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت محمود احمدینژاد است.
چند هفته پیش هم جعفرزاده ایمنآبادی، عضو دیگر هیأترئیسه کمیته تحقیق و تفحص از بنیاد شهید، از کشف فساد ۱۷۰۰میلیارد ریالی در بنیادشهید و انتقال آن به خارج از کشور خبر داده و گفته بود: این موضوع در گذشته بوده و حالا ما به مسائل جدیدتری رسیدیم. این مطالب جدید بحث فقط رقم نیست، داستانهای دیگری رخ داده که البته مجاز به انتشار آن نیستیم. فقط میتوانم بگویم که ابعاد وحشتناکی دارد و هر کسی با آگاهی از آن، شرمنده خانواده شهدا میشود.
عدم شفافیت مالی بنیاد بهخصوص در عمران و بنگاههای اقتصادی آن، فروش بیضابطه برخی اماکن و ساختمانهای متعلق به بنیاد و عدم شفافیت محل هزینه آنها، واریز حقوق خانواده شهدا و ایثارگان به بانک دی و باقی ماندن آن در حساب بانک، عدم پرداخت کامل مطالبات آزادگان و خانوادههای ایثارگران، هزینهکردهای غیرضروری مانند همایش یکهفتهای مدیران و خانوادههای آنها، فروش برخی کارگاهها و کارخانههای متعلق به بنیاد و عدم شفافیت مالی در آن از جمله محورهای تحقیق و تفحص مجلس از بنیاد شهید بیان شده است.
خردادماه سال جاری نیز مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر مانع ورود تیم تحقیق و تفحص به این سازمان شده بود. خرداد ماه امسال یکی از اعضای کمیته تحقیق و تفحص از بنیاد شهید اعلام کرد: انتشار جزئیات این پرونده جامعه را با شوک روبرو خواهد کرد.
اما این ماجرا سر دراز دارد و از خیلی پیشتر آغاز شده است. شاید آن زمان که به اسم خانواده شهدا دولت احمدی نژاد خواست که بانک دی را تاسیس کند. در تابستان امسال، زمانه در گزارشی نوشت که مرداد ماه دو سال پیش روزنامه خراسان برای نخستین بار از تخلف ۱۵ میلیارد تومانی در بنیاد شهید خبر داد. همانزمان رئیس بنیاد شهید گفت: میزان تخلف تنها شش میلیارد تومان بوده و مسولان بنیاد خود پیگیر پرونده شدهاند. همین خبر پای نمایندگان سازمان بازرسی را به یکی از بنیادهای انقلابی � اقتصادی ایران باز کرد.
سازمان بازرسی در نشریه داخلی خود از تخلف گسترده در تاسیس بانک دی که به بنیاد شهید وابسته است، خبر داد و نمایندگان مجلس اعلام کردند که پیگیر تخلفهای مالی این بنیاد خواهند شد. غلامعلی جعفرزاده، یکی از اعضای کمیته تحقیق و تفحص از بنیاد شهید، پس از تشکیل این کمیته گفت: علاوه بر تخلف ۱۵میلیارد تومانی، اختلاس ۱۷۰ میلیارد تومانی در این بنیاد اثبات شده است. او همانزمان گفت: به نطر من با ادامه بررسیها مبلغ اختلاس چند برابر خواهد شد. حال دو سال پس از افشای تخلف در بنیاد شهید، اعضای کمیته تحقیق و تفحص میگویند: به ابعاد جدیدی از فساد دست یافتهایم. ۱۷۰ میلیارد تومان تنها یکی از پروندههای فساد در بنیاد شهید است. دامنه فساد مالی در این نهاد آنقدر گسترده است که جعفرزاده گفته است: ما در بنیاد شهید ۸۰ مورد تخلف یافتهایم. اگر بخواهیم آن را علنی کنیم ممکن است جامعه با شوک روبرو شود.
بنیاد شهید انقلاب اسلامی که در نخستین سالهای پس از انقلاب به منظور حمایت از خانواده کشته شدگان جنگ با تفکیک بنیاد مستضعفان و جانبازان تاسیس شد، حال به یکی از بزرگترین بنگاههای اقتصادی ایران تبدیل شده است. از سازمان اقتصادی کوثر که یکی از بازوهای اقتصادی این بنیاد است، به عنوان یکی از هلدینگهای اقتصادی بزرگ ایران نام برده میشود.
سازمان اقتصادی کوثر در پنج بخش توسعه صنایع و معادن، کشاورزی، برق و الکترونیک، ساختمان و کشاورزی و دامپروری فعالیت دارد. بر اساس گزارش مدیران شرکت سرمایهگذاری توسعه صنایع و معادن، این شرکت به تنهایی چهار درصد از سنگ تزئینی ایران را تولید میکند.
همچنین شرکت سرمایهگذاری کشاورزی کوثر نزدیک به ۳۰ درصد واردات سویا و علوفه کشاورزی ایران را در اختیار دارد. در این حوزه نیز سازمان دارای حداقل بیست شرکت به هم پیوسته است که در تولید شیرخام، مرغ گوشتی، جوجه یکروزه، آبزیان، گوشت قرمز و تخممرغ فعالیت میکنند.
کوثر در حوزه ساختمان و املاک و مراکز سیاحتی و صنایع الکترونیک نیز حضور پررنگی دارد.
محمدرضا اسکندری، مدیرعامل و رئیس هیات مدیره سازمان اقتصادی کوثر ارزش شرکتهای این مجموعه را سه هزار میلیارد تومان اعلام کرده و گفته است: در سال ۹۱ فعالیتهای اقتصادی سازمان ۳۲۰ میلیارد تومان سود داشته است. در کنار این سازمان سرمایهگذاری سبحان را به عنوان یک شرکت سرمایهگذاری و فعال در بورس تاسیس کرده است. سهامداران گروه سرمایهگذاری سبحان، سازمان اقتصادی کوثر و چهار سازمان زیرمجموعه آن به همراه دو شرکت سرمایهگذاری منتصران و خدمات بازرگانی تحفه هستند. دو شرکت تحفه و منتصران هم از شرکتهای زیرمجموعه بنیاد شهید هستند.
هزار توی فسادخیز بنیاد شهید در دهه ۸۰ به فعالیت بانکداری هم روی آورده است. بانک دی دو صندوق سرمایهگذاری و کارگزاری در بورس نیز دارد. علاوه بر این بانک دی ۴۶ درصد سهام سرمایهگذاری بوعلی را در اختیار دارد.
شرکت سرمایهگذاری آیت کوثر، موسسه اندوخته شاهد، صندوق ذخیره شاهد، شرکت شاهد، شرکت سرمایهگذاری آتیهسازان دی، صندوق سرمایهگذاری کوثر و موسسه همیاری کوثر از دیگر شرکتهای وابسته به بنیاد شهید تاسیس هستند. بنیاد همچنین دو بیمارستان خاتمالانبیاء و سامان را هم در اختیار دارد و سهامدار اصلی بیمه دی به شمار میآید.
شرکت شاهد و صندوق ذخیره شاهد نیز دارای چند هلدینگ سرمایهگذاری سعدی، بازرگانی و خدمات فروشگاهی، هرمز انرژی، عمران و توسعه شاهد و فرآوری و توسعه ابنیه شاهد هستند. جمع کل داراییهای شرکت ذخیره شاهد در پایان سال ۹۱، ۶۹۵ میلیارد تومان اعلام شده است. بر اساس گزارش عملکردی که وب سایت این شرکت منتشر کرده است، مجموع درآمد شرکت ۴۱۸ میلیارد و سود آن ۱۱۴میلیارد تومان بوده است.
هلدینگ بازرگانی وابسته به شاهد در سال ۹۱، در واردات کالاهای اساسی به ایران فعالیت چشمگیری دارد. این شرکت در سال ۹۱، ۷۵۰ تن گوشت به ارزش یک میلیون یورو و ۳۶میلیون یورو دانههای روغنی به ایران وارد کرده است.
دور از چشم ناظران محمدرضا اسکندری،مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر که هم اکنون مانع ورود بازرسان به سازمان شده، یکسال پیش به خبرگزاری شهید آنلاین گفته است: وقتی به سازمان آمدم، متوجه شدم که بعضی از مدیران درآمدهای شرکت را به حساب شخصی واریز میکنند. مثلا در یک مورد با ۲۰۰ مورد تخلف در شرکتهای زیرمجموعه روبرو شدم. فردی بود که هم در هیات مدیره شرکت خوراک دام پارس بود و هم خودش شرکت خصوصی داشت. با اعتبار شرکت خوراک دام پارس کار شرکت خودش را پیش میبرد.
اگر چه اسکندری گفته است که راه این تخلفها را بسته است، اما گزارشهای نمایندگان مجلس بیانگر افزایش فساد اقتصادی در دوره مدیریت اسکندری در سازمان اقتصادی کوثر است. اسکندری از زمانی به که مدیریت این سازمان را در اختیار گرفته، اقدام به جابهجایی بسیاری از مدیران کرده است. او گفته است: در یک سال نخست ۱۷۰ مدیر و عضو هیات مدیره شرکتهای وابسته به بنیاد شهید را تغییر داده است.
عبدالواحد فیاضی یکی از اعضای کمیته تحقیق و تفحص از بنیاد شهید گفته است: حجم فساد در بنیاد بالاست و در باره این پرونده باید شفاف سازی صورت بگیرد. مدیران این سازمان همکاری خوبی ندارند و مانع تحقیق و تفحص میشوند. به گفته او، مدیران شرکت زربال تا یک ماه پیش مانع ورود بازرسان به این شرکت شدهاند.